Ons team
 
   
Gafaru is de eerste schakel van het hele arbeidsproces. Hij neemt de zakjes aan van de kinderen, controleert het en knipt ze open.   Rahinatu heeft een man en twee zoons. Ze maakt regenjassen als geen ander en zingt de hele dag!   Ma Fati konden we altijd oproepen als we wegens ziekte, feesten en partijen of vakanties iemand extra nodig hadden voor de verwerking van de waterzakjes. Iemand die we graag vast in dienst zouden willen nemen mocht er een vacature ontstaan… en die kwam! Ma Fati is getrouwd en heeft 4 kinderen.
 
 
Salima, door de week ‘manus van alles’ , en zaterdags is ze er helemaal voor al de grote en kleine klanten van de werkplaats! Zorgt voor Lizzy en Faruk die bij haar in huis wonen.   Ayisha is getrouwd en moeder van een dochter. Ze is een expert in het maken van de schouderbanden voor de tassen, schooletuis en doet ook niet moeilijk over hoeden en petten.
 
   

Hamdia werkt zowel bij Tuma-Viela als bij New Cooking Bag. Ze is coördinator en Salima’s rechterhand. Iemand waar je van op aan komt, hardwerkend en met overzicht!

  Niemand kan sneller zakjes vouwen dan Asana. Een vreselijk hard werkende, zeer vriendelijke vrouw. Asana is getrouwd en heeft vijf kinderen.  

Humu is een jonge, getrouwde vrouw met drie kinderen. Humu wastte de hele dag de zakjes en droogde ze in de zon, maar werkt nu meestal op haar naaimachine en is daar trots op!

 
 
Amata is een actieve, vrolijke vrouw die na een invalbeurt meteen is blijven hangen omdat ze onmiddellijk in de gaten had hoe ze een schooltas in elkaar moest zetten. Zulke vrouwen zijn goud waard! Amata is getrouwd en heeft 5 kinderen.   Faruk is een jong volwassene die ’s morgens keihard in de werkplaats werkt. Hij maakt van lange stroken de ‘stof’ die nodig is voor onze producten op een trapmachine. Faruk is ontzettend serieus en ook hij krijgt ’s middags speciaal onderwijs omdat hij doof is.
 
   

Humu Sr. is een van onze oudste medewerkers. Ze is getrouwd en heeft vier kinderen. Is begonnen als knipster maar weet zich nu ook heel aardig te redden op de naaimachine. Overal inzetbaar!

 

Gafaru-2 is 20 jaar oud. Hij heeft zijn school niet afgemaakt en heeft als metselaar af en toe een klus gehad. Hij is blij met zijn dagelijkse werk nu en met  een inkomen waar hij op kan rekenen. Gafaru doet het geweldig als knipper en fungeert als welkomstcomité voor onze klanten.

  Mely heeft ons een aantal jaar regelmatig uit de brand geholpen door in te springen als dat nodig mocht zijn. Nu heeft ze een vaste aanstelling als wasser en inpakker maar ze probeert nu ook regelmatig de naaimachine uit! Mely is getrouwd en heeft 7 kinderen…
 
   
Lamanatu is getrouwd en heeft een zoon. Een groot gevoel voor humor en een schaterende lach!  

Haruna is een zeer gewaardeerde medewerker... begonnen als zakjes losknipper maar nu helemaal gespecialiseerd in het open knippen van de energydrink zakjes.

  Samata is getrouwd en heeft 2 kinderen. Samen met Rahinatu draagt ze zorg voor de regenjassen...
 
 
Ikelima gaat door de week naar de ZMLK school en zaterdags loopt ze bij ons stage. Vooralsnog helpt ze eerst met knippen.  

Ruhaima zat op de ZMLK school en liep zaterdags bij ons stage. Nu heeft ze een vaste baan bij ons en doet het geweldig! Een jonge vrouw die groeit…!

 
 

Lizzy is een teenager die alleen ‘s morgens in de werkplaats werkt. Ze is dubbel gehandicapt maar weet zich achter de naaimachine prima te redden! Naait snel en keurig alle zakjes aan elkaar. ’s Middags krijgt ze Engelse les in gebarentaal.

  Ileham is op alle fronten inzetbaar. Werkt serieus en netjes aan de schooltassen en valt regelmatig in ‘aan de andere kant’ waar de New Cooking Bags gemaakt worden… Iemand met hart voor haar werk! Ileham is getrouwd en heeft 4 kinderen.
 
   
Rashida: een geweldige vrouw die niet meer weg te denken is uit de werkplaats. Schooltas specialiste bij uitstek. Weet ook alles van New Cooking Bags en is op die afdeling te vinden als daar inval nodig is. Rashida is getrouwd en heeft 5 kinderen.   Het aanspreekpunt in de schooltassen kamer. Hard werkend, vol humor en plezier in haar werk. Rahama is getrouwd en heeft een prachtige dochter!   Zenab is als inval begonnen toen ze in de compound naast de onze kwam te wonen en kwam vragen om werk. Nu heeft ze een vaste baan! Naait één voor één de zakjes aan elkaar. Zenab is getrouwd en heeft 2 dochters!
 
Invalkrachten